Musialam zużyć pozostałą połówkę awokado, a że w dziennym makro kiepsko stałam z białkiem i węglowodanami, to na szybko stworzyłam to: koperkowa pasta kanapkowa z awokado, kukurydzą i jogurtem naturalnym podana z grzanką z chleba żytniego ze słonecznikiem.
|
1400 kcal
|
Tłusz: 63,74g | Białk: 52,50g | Węglo: 145,19g.
Śniadanie: Rukola, Graal Salatino Tuńczyk z Kukurydzą, Marchewką, Groszkiem i Czarnymi Oliwkami. Lunch: Nasza Spiżarnia Kukurydza Konserwowa, Zott Jogurt Naturalny Primo bez Laktozy, Fawor Chleb Żytni ze Słonecznikiem, Awokado. Obiad: Plony Natury Natural Mix Ryż, Fasolka, Papryka, Cebula, Curry, Mroźna Kraina Warzywa na Patelnię po Meksykansku. Przekąski/Inne: Bio Planet Płatki Drożdżowe Nieaktywne, Pilos Mleko 1,5%. więcej...
|
|
Komentarze
Uwielbiam takie, na białko polecam skyr, ma go więcej niż jogurt i jest gęściejsze, idealne do takich past 😊
25 lip 23 przez użytkownika: Jelluy
|
Taaaaak, skyry znam i uwielbiam, ale akurat w domu nie miałam, a głód doskwierał 🙈
25 lip 23 przez użytkownika: MagdalenSa
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|