Dziennik Klaudiapa, 09 maj 24

Czwartek, piątek czy niedziela, nie ma znaczenia - rosołkowa musi być😋

405 kcal Tłusz: 20,51g | Białk: 36,56g | Węglo: 17,53g.   Śniadanie: Lidl Jajka. Obiad: Rosół. więcej...
2259 kcal Ćwiczenie: Kroki 18 tys - 1 godzina, Odpoczywanie - 17 godziny, Spanie - 6 godziny. więcej...

39 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
😁👍😁 
09 maj 24 przez użytkownika: AgataTeraz
ja kupiłem garnek jakieś 4tyg temu. jeszcze nie został umyty. w kółko dokładam mięsa do rosołu 🤣 
09 maj 24 przez użytkownika: vibo69
jaka cebulką cudnie zarumieniona😍 
09 maj 24 przez użytkownika: Pani Sowa
Ta cebula jeszcze w krążki pokrojona. No piękne po prostu.  
09 maj 24 przez użytkownika: siwern
Cebula wygląda jak cinnamon rolls :) 
09 maj 24 przez użytkownika: Dorszyk
Najlepsze jedzenie ever :)  
09 maj 24 przez użytkownika: eweeliii
skoro już mowa o rosole w stylu pro to polecam wszystkie warzywa przed gotowaniem podpiec aż się zarumienią. różnica jest diametralna 😊  
10 maj 24 przez użytkownika: vibo69
Danie ponadczasowe Też dzisiaj gotuję. Ze świeżym lubczykiem 😇 
10 maj 24 przez użytkownika: klopsik1
Ja polecam mieszać kilka rodzajów mies, szyjka z indyka/innego kuraks, trochę wołowiny etc. I kilka plastrów imbiru razem z mięsem na początek dać. Świetnie wychodzi.  
10 maj 24 przez użytkownika: siwern
Pni Sowa, siwern, Dorszyk - faktycznie ładnie wyglądają te cebulki - trochę jak gwiazdy z obrazu Van Gogh'a😋 a tak poważnie- wcześniej miałam płytę gazową, więc cebula była opalana, teraz mam indukcję i zamiast stać z palnikiem gazowym i opalać cebulkę, "smażę" ją na suchej patelni w plasterkach - wychodzi taka ładna😍 
10 maj 24 przez użytkownika: Klaudiapa
Vibo - właśnie nie próbowałam jeszcze z pieczonych warzyw. Niektórzy pieką razem z warzywami również mięso, ciekawe jaki byłby smak🤔 
10 maj 24 przez użytkownika: Klaudiapa
Agata, eweliii - jedna z moich ulubionych zup, no może bardziej kocham tylko barszcz czerwony😋 
10 maj 24 przez użytkownika: Klaudiapa
Klopsik- u mnie zazwyczaj lubczyk i natka pietruszki, ale akurat się skończył w warzywniaku, a i zapas z zamrażarki gdzieś umknął 😥 
10 maj 24 przez użytkownika: Klaudiapa
Siwern - akurat tutaj mam kurczaka, indyka i wołowinę właśnie. Czasem dodaję takie "rosołowe" części kaczki. Ale z imbirem jeszcze nie próbowałam🤔🙂 
10 maj 24 przez użytkownika: Klaudiapa

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Klaudiapa


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.