wieczorne prace plastyczne
|
1727 kcal
|
Tłusz: 79,23g | Białk: 112,99g | Węglo: 137,34g.
Śniadanie: Sałata, Auchan Chleb Pszenno-Żytni z Cebulą, Chleb Żytni, Pasztetówka, Piątnica Śmietana Jogurtowa 10%, OSM Garwolin Twaróg Garwoliński Półtłusty, Nasiona Siemienia Lnianego, Żółta Papryka, Rzodkiewka, Pomidory, Lisner Łosoś Norweski Wędzony. Lunch: Mlekpol Mleko 3,2%, All Nutrition Odżywka Białkowa, Ananas. Obiad: Jajko, Chleb na Zakwasie, Pikok Biała Kiełbasa z Szynki, Żurek. Przekąski/Inne: Pikok Kabanosy Drobiowo-Wieprzowe, Lindt Lindor, Ciasto Drożdżowe, Mlekpol Mleko 3,2%. więcej...
|
|
Komentarze
03 kwi 21 przez użytkownika: gaweł_po_40
|
03 kwi 21 przez użytkownika: Jagnieszka
|
03 kwi 21 przez użytkownika: Renata Wisniewska
|
03 kwi 21 przez użytkownika: Kulka Natulka
|
03 kwi 21 przez użytkownika: Bagietka81
|
talenty plastyczne zaczynają się ujawniać 👏 piękne 😍
03 kwi 21 przez użytkownika: Blue81*
|
A ja myślałam, że to kupne 🙀👍😺
03 kwi 21 przez użytkownika: K1C1A
|
Bardzo ładne 😋. Masz pod kajmakiem jakieś dżemo-powidło kwaskowe ?
03 kwi 21 przez użytkownika: gating
|
Gating nie, kruche na mące orkiszowej, takie mniej słodkie, kajmak, bakalie wybieram lekko kwaskowe- mango, skórka pomarańczowa, kandyzowane zielone coś
03 kwi 21 przez użytkownika: Kaszojed
|
03 kwi 21 przez użytkownika: Lachonek
|
Jakie estetyczne! I na pewno tak samo apetyczne 😍
04 kwi 21 przez użytkownika: patrycja3008
|
Na potrzeby domowe jest większy, mniejszy jest gdyby ktoś znajomy był w potrzebie 😄
04 kwi 21 przez użytkownika: Kaszojed
|
04 kwi 21 przez użytkownika: Lachonek
|
Już padły nawet argumenty covidowo-kwarantannowe, jest sroga rywalizacja
04 kwi 21 przez użytkownika: Kaszojed
|
Ale zawsze mogę podać przepis 😇
04 kwi 21 przez użytkownika: Kaszojed
|
Nie wiem czy jestem aż tak zdolny manualnie... no o wtedy musiałbym zrobić sam, a tu jest gotowe do konsumpcji (to mi wychodzi najlepiej 😊🤤).
04 kwi 21 przez użytkownika: Lachonek
|
Kaszu (😉) poproszę przepisik 😁
04 kwi 21 przez użytkownika: Jagnieszka
|
Jagnieszka leci: 300g mąki orkiszowej, 100 g cukru trzcinowego, 200 g masła 😇, 1 żółtko, łyżka śmietany - zagnieść, rozwałkować i do blaszki (i odłożyć kawałek na brzeg).Jak odpocznie 1-2 dni i skruszeje smaruje masą kajmakową (albo robie sama albo się lenie i kupuję tą z krówki na puszce) i kładę bakalie. Ta dam, najprostszy i dla mnie najlepszy 😃
04 kwi 21 przez użytkownika: Kaszojed
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|