tadżin z kurczaka z kiszoną cytryną
|
1411 kcal
|
Tłusz: 58,69g | Białk: 99,40g | Węglo: 116,65g.
Śniadanie: Nasiona Siemienia Lnianego, Masło Orzechowe, All Nutrition Odżywka Białkowa , Vemondo High Protein Soy, Alesto Chia. Lunch: Zupa Botwinka, Jajko, Ziemniaki, Merapi Tempeh Naturalny. Obiad: Lidl Kuskus, Lidl Podudzie z Kurczaka bez Skóry , Czerwone Cebule, Oliwa z Oliwek, Czarne Oliwki, Pomidory, Cytryna, Bulion z Kury/Kurczaka. Przekąski/Inne: Winiary Majonez Lekki, Pikok Szynka Gotowana , Lidl Active Protein Ser w Plastrach, Sonko Lekkie Jaglane, Top Precelki Solone. więcej...
|
|
Komentarze
fajnie wygląda. a co to jest tadżin?
17 kwi 24 przez użytkownika: vibo69
|
Marokański wolno gotowany gulasz. Prawidłowo - w glinianym naczyniu (od niego tadżin ma swoją nazwę), w wersji polskiej w garnku z grubym dnem :)
18 kwi 24 przez użytkownika: Kaszojed
|
Muszę Was zasmucić😔Potrawa z prawdziwego tadżina ma inny wspaniały smak. Sprawdziłam. Sprowadziłam oryginalne naczynia, przyprawy i prawidłowo przyrządzam na palniku gazowym. ( Nigdy w piekarniku, bo wg Marokańczyków to by było przestępstwo.)🙋🏻
18 kwi 24 przez użytkownika: AgataTeraz
|
18 kwi 24 przez użytkownika: MagdalenaGajda
|
18 kwi 24 przez użytkownika: vibo69
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|