Kapuśniak z domowymi pomidorowo-ziołowymi listkami chlebowymi - 383 kcal.
|
1452 kcal
|
Tłusz: 31,12g | Białk: 55,63g | Węglo: 229,82g.
Śniadanie: Tolonis Jogurt Typu Greckiego z Ananasem, Kupiec Płatki Orkiszowe Pełnoziarniste, Herbata Ziołowa, Kawa Espresso. Lunch: Świeży Makaron (Ugotowany), Biedronka Mix Sałat z Sałatą Rzymską, Bonduelle Fasola Biała, Monini Oliwa z Oliwek, Pomidory Koktajlowe, Ser Parmezan (Tarty), Czosnek, Podravka Pomidory Krojone z Bazylią i Oregano. Obiad: Ciasto do Pizzy, Ziemniaki, Kapust Kiszona lub Kwaszona, Mroźna Kraina Włoszczyzna Słupki, Sottile Gusto Przecier Pomidorowy. więcej...
|
|
3598 kcal
|
Ćwiczenie:
Spacer - 10 minut, Odpoczywanie - 15 godziny i 50 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
interesia mnie te chlebowe listki... robione w domciu czy kupowane?
15 gru 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
to z ciasta na pizze, wczoraj za dużo wyszło i zostało na dzisiaj a że jest naprawdę bardzo dobre to szkoda go i dzisiaj zrobione w opiekaczu robi za listki
15 gru 17 przez użytkownika: gaweł_po_40
|
15 gru 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
15 gru 17 przez użytkownika: Fronciara
|
Zupy najlepiej każdego dnia jeść. Nie ma jak woda i papka dla żołądka. A propo ile razy przemiatacie żarło w ustach?? :P
16 gru 17 przez użytkownika: Srelus
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi gaweł_po_40
|