Podpiekana fasolka w sosie pomidorowym tak rzadko u mnie jadana, tym razem z jajkiem - 503 kcal
|
1564 kcal
|
Tłusz: 54,16g | Białk: 71,36g | Węglo: 160,10g.
Śniadanie: Naturavena Ekologiczne Otręby Orkiszowe, Kupiec Płatki Owsiane Zwykłe, Kresto Siemię Lniane, FruVita Jogurt z Kawałkami Brzoskwinia-Marakuja, Krasnystaw Kefir. Lunch: Barilla Penne Rigate, Jajko, Ser Parmezan (Tarty), Papryka Chili, Monini Oliwa z Oliwek, Helcom Fasolka Pieczona w Sosie Pomidorowym, Podravka Pomidory Krojone z Oliwa z Oliwek i Czosnkiem. Obiad: Graal Filety ze Śledzia w Sosie Pomidorowym, Machela Chleb Razowy z Lnem. Przekąski/Inne: Wino Syrah, Kawa Espresso. więcej...
|
|
Komentarze
Pewnie już słyszałeś to milion razy, ale jeszcze ja. Twoja żona robi piękne posiłki :)
28 mar 18 przez użytkownika: dupa.w.kwiatach
|
28 mar 18 przez użytkownika: gaweł_po_40
|
Dokładnie, brawo dla żony. Zdolna bestia 😉
28 mar 18 przez użytkownika: Ann_90
|
Wpadam do Was na kolację!
28 mar 18 przez użytkownika: dominicared
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi gaweł_po_40
|