Warto używać probiotyki w diecie Keto czy ? bo kiszonka już mi bokiem wychodzi?
|
2718 kcal
|
Tłusz: 209,55g | Białk: 158,95g | Węglo: 51,73g.
Śniadanie: Biedronka Camembert, Iberia Oliwki Zielone Drylowane, Jajko, OstroVit Olej Kokosowy Extra Virgin. Lunch: Gotowane Brokuły (ze Świeżych), Pieczony Schab Wieprzowy, Kraina Wędlin Boczek Parzony, SFD WPC Plus Protein Instant. Obiad: OstroVit Olej Kokosowy Extra Virgin, Lubię Smalec ze Skwarkami, Biedronka Bułka z Ziarnami. więcej...
|
|
3255 kcal
|
Ćwiczenie:
Ćwiczenia Siłowe (Umiarkowane) - 1 godzina i 10 minut, Chodzenie (Szybkie) - 6.5/kph - 54 minut, Odpoczywanie - 13 godziny i 56 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
04 kwi 18 przez użytkownika: koqtek
|
04 kwi 18 przez użytkownika: Smash22222
|
heh dobre 🤣 Jeśli chodzi o probiotyki to możesz spróbować napojów mlecznych fermentowanych tj. jogurt naturalny, maślanka, kefir, mleko acidofilne itp. Produkty te również posiadają LAB (bakterie kwasu mlekowego), które znajdują się w kiszonkach 🙂
04 kwi 18 przez użytkownika: pablo788
|
panie.. gdzie on to dostanie :)
04 kwi 18 przez użytkownika: vibo69
|
Wszystkie produkty dostępne są w każdym sklepie :-) może być problem z mlekiem acidofilnym, chociaż jeśli ktoś mieszka w pobliżu sklepów wileko powierzchniowych typu auchan to powinien je tam znaleźć. Warto pamiętać, że te same bakterie, które znajdują się w produktach mlecznych fermentowanych odpowiadają za kiszenie produktów tj. ogórki, kapusta :-)Rozkładają po prostu węglowodany z tych produktów w wyniku czego powstaje m.in. kwas mlekowy.
04 kwi 18 przez użytkownika: pablo788
|
w 'kazdym sklepie' to masz conajwyzej dostepne produkty mlekopodobne ;)
04 kwi 18 przez użytkownika: vibo69
|
:-D To też się zgadza, dlatego trzeba czytać etykiety :-)
04 kwi 18 przez użytkownika: pablo788
|
Możesz spokojnie popić zakwas z buraków albo mleko od rolnika plus grzybek tybetański i jedziesz z kefirem.
04 kwi 18 przez użytkownika: Srelus
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|