Baza danych żywności i licznik kalorii  

Linessa

Kiełbaski Wiedeńskie Light

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
937 kJ
11%
224 kcal
Tłuszcze
18,00g
26%
Tłuszcz Nasycony
8,000g
40%
Węglowodany
1,00g
0%
Cukier
-
Błonnik
1,0g
Białko
14,00g
28%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 09 paź 13 01:50 AM
11%
z GDA *
(224 cal)
11% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (2%)
 
Tłuszcze (73%)
 
Białko (25%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
224
Tłusz
18g
Węglo
1g
Białk
14g
Jest 224 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 73% tłusz, 2% węglo, 25% białk.

Więcej produktów z Linessa:

Bita Śmietana Light
Salami z Mięsa Indyka
Red Fruit Compote
Ser Topiony Lekki
Ketchup
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Kiełbasy :

Kiełbasa Włoska
Świeża Kiełbasa Wieprzowa
Kiełbaski Wołowe
Kiełbasy Country Style
Kiełbasa Drobiowa
Kiełbasa z Indyka
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kiełbasy
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Sokołów Parówki Drobiowe
Regionalne Szlaki Kiełbasa z Dziczyzną
Sokołów Kiełbaski
Mistrz Rohus Myśliwska Sucha
Bacówka Parówki z Cielęciną
Kaufland Szynka Zawędzana


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.