Baza danych żywności i licznik kalorii  

Łowicz

Śliwki Węgierki z Cacao Decomorreno

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
870 kJ
10%
208 kcal
Tłuszcze
0,80g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
46,00g
18%
Cukier
46,00g
51%
Białko
2,00g
4%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Dodatkowy Opis / Uwagi:
sloik 290g
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 18 wrz 21 02:37 PM
10%
z GDA *
(208 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (92%)
 
Tłuszcze (4%)
 
Białko (4%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
208
Tłusz
0,8g
Węglo
46g
Białk
2g
Jest 208 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 4% tłusz, 92% węglo, 4% białk.

Więcej produktów z Łowicz:

Anty Baton Choco Cookie
Maślanka Truskawkowa
Anty Baton Daktyle Orzechy Laskowe & Ananas
À La Szarlotka z Cynamonem
Dżem Jabłkowy
  Zobacz wszystkie Łowicz Produkty

Inny rodzaj Śliwki:

Śliwki
Suszona Śliwka
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Śliwki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Bakal Śliwki Suszone
Pięć Przemian Śliwki w Czekoladzie
Lewiatan Śliwki Suszone
Bakalland Baton Zbożowy z Owocami Leśnymi i Polewą o Smaku Jogurtowym
Alesto Coconut Cocoa Raw Bar
Vivio Śliwki Suszone


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.