Baza danych żywności i licznik kalorii  

Algida

Lody Bakaliowe

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
753 kJ
9%
180 kcal
Tłuszcze
7,00g
10%
Tłuszcz Nasycony
5,000g
25%
Węglowodany
26,00g
10%
Cukier
-
Błonnik
0,5g
Białko
3,50g
7%
Sól
0,12g
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 07 wrz 12 10:20 AM
9%
z GDA *
(180 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (57%)
 
Tłuszcze (35%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
180
Tłusz
7g
Węglo
26g
Białk
3,5g
Jest 180 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 35% tłusz, 57% węglo, 8% białk.

Podobne Lody z Algida:

Big Milk Żelki
Bigmilk Toffi Intense
Big Milk Intense Świeże Mleko i Truskawka
Twister Monstaahh
Big Milk Trio Crunchy
Big Milk Tiki Taki Rożek
  Zobacz Więcej Produktów z AlgidaLody

Inny rodzaj Lody:

Lody Truskawkowe
Lody Waniliowe
Niskokaloryczn Lody Waniliowe
Lody
Lody Czekoladowe
Wysokokaloryczne Lody Czekoladowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Lody
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Gelatelli Cruncher Original
Carrefour Lody
Marletto Rożek Śmietankowy
Miss Ti Mochi Lychee
MANCUSO Gelato Zero Pistacchio
Koral Świderek Zielony


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.