Baza danych żywności i licznik kalorii  

Balcerzak

Salami 2 Smaki

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1339 kJ
16%
320 kcal
Tłuszcze
24,50g
35%
Tłuszcz Nasycony
9,300g
47%
Węglowodany
1,30g
1%
Cukier
1,10g
1%
Białko
23,30g
47%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 kwi 19 11:30 PM
16%
z GDA *
(320 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (2%)
 
Tłuszcze (69%)
 
Białko (29%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
320
Tłusz
24,5g
Węglo
1,3g
Białk
23,3g
Jest 320 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 69% tłusz, 2% węglo, 29% białk.

Więcej produktów z Balcerzak:

Kindziuk z Czosnkiem
Fantazja z Kurczaka z Warzywami
Parówki z Szynki
Kiełbasa Żywiecka
Szynka Szwardzwaldzka
  Zobacz wszystkie Balcerzak Produkty

Inny rodzaj Salami:

Salami Wieprzowe (Suche lub Twarde)
Salami
Salami z Wołowiny
Suche lub Twarde Salami
Miękkie Salami
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Salami
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

YEEMY Zapiekanka z Salami Peperoni
Bell Salami z Oliwkami
French Style Salami Rosette De Lyon
Bell Salami Milano
Krakus Salami Flamenco
Gustobello Antipasto Dei Tre Salumi Piacentini Dop


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.