Baza danych żywności i licznik kalorii  

Candi

Żelki Grryzli

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1510 kJ
18%
361 kcal
Tłuszcze
0,10g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
82,00g
32%
Cukier
-
Białko
6,90g
14%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 19 mar 15 08:24 AM
18%
z GDA *
(361 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (92%)
 
Tłuszcze (0%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
361
Tłusz
0,1g
Węglo
82g
Białk
6,9g
Jest 361 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 0% tłusz, 92% węglo, 8% białk.

Podobne Słodycze z Candi:

Nadziewane Kable o Smaku Brzoskwiniowym
Żelki Happy Faces
Żelki Zwierzaki
Kwaśne Nitki o Smaku Jabłkowym
Brzoskwiniowe Krążki
Kwaśne Paski o Smaku Pomarańczowym
  Zobacz Więcej Produktów z CandiSłodycze

Inny rodzaj Słodycze:

Landrynki
Słodkie Cukierki Czekoladowe
Cukierki z Mlecznej Czekolady
Żelki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Favorina Marzipan Egg
Wawel Miętowe Karmelki Nadziewane
Koral Grand Gold Gingerbread
Sweet Corner Mini Tum Tums
Sweet Corner Jelly Beans
Bob Snail Galaretka Gruszka-Pomarańcza


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.