Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
803 kJ
10%
192 kcal
Tłuszcze
6,20g
9%
Tłuszcz Nasycony
1,700g
9%
Węglowodany
22,00g
8%
Cukier
5,80g
6%
Białko
11,00g
22%
Sól
1,40g
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 06 mar 21 10:08 AM
10%
z GDA *
(192 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (47%)
 
Tłuszcze (30%)
 
Białko (23%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
192
Tłusz
6,2g
Węglo
22g
Białk
11g
Jest 192 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 30% tłusz, 47% węglo, 23% białk.

Podobne Chrupkie Pieczywo z Chef Select:

Focaccia Tomato & Pepper
Bagietka do Odpieku

Więcej produktów z Chef Select:

Hummus z Czerwonym Pesto
Barszcz Biały
Guacamole z Kawałkami Awokado
Pizza
Wholewheat Spaghetti
  Zobacz wszystkie Chef Select Produkty

Inny rodzaj Chrupkie Pieczywo:

Pieczywo Chrupkie Żytnie
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Chrupkie Pieczywo
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Wasa Goudbruin
Chrupak Pieczywo Chrupkie z Orkiszem i Słonecznikiem
Danvita Crisp Bread Tomato & Basil
Ikea Cynamonki
Tovago Pieczywo Chrupkie Graham
Danvita Crisp Bread Cheese & Garlic


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.