Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1979 kJ
24%
473 kcal
Tłuszcze
21,00g
30%
Tłuszcz Nasycony
2,300g
12%
Węglowodany
59,00g
23%
Cukier
2,90g
3%
Błonnik
5,8g
Białko
8,20g
16%
Sól
1,20g
20%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 lis 20 02:49 PM
24%
z GDA *
(473 cal)
24% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (52%)
 
Tłuszcze (41%)
 
Białko (7%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
473
Tłusz
21g
Węglo
59g
Białk
8,2g
Jest 473 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 41% tłusz, 52% węglo, 7% białk.

Podobne Nachos z Chio:

Nachos Ser Maasdamer
Nachos Chili
Nachos Sól

Więcej produktów z Chio:

Dip Hot Cheese
Dip Serowe Fondue
Pommelos
Dip Meksykański Sos Salsa
Sombreros
  Zobacz wszystkie Chio Produkty

Inny rodzaj Nachos:

Nachos z Serem
Nachos z Wołowiną, Fasolą, Serem i Śmietaną
Nachos z Kurczakiem lub Indykiem i Serem
Nachos z Wołowiną, Fasolą i Serem
Nachos z Wołowiną i Serem
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Nachos
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Chio Nachos Sól
Funtastic Nachos Solone
Doritos Taco
Doritos Nacho
Sammills Nachos
Chio Nachos Ser Maasdamer


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.