Baza danych żywności i licznik kalorii  

Delikato

Majonez

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2958 kJ
35%
707 kcal
Tłuszcze
76,00g
109%
Tłuszcz Nasycony
5,700g
29%
Węglowodany
3,30g
1%
Cukier
3,30g
4%
Białko
1,10g
2%
Sól
0,88g
15%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 21 paź 21 01:48 AM
35%
z GDA *
(707 cal)
35% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (2%)
 
Tłuszcze (97%)
 
Białko (1%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
707
Tłusz
76g
Węglo
3,3g
Białk
1,1g
Jest 707 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 97% tłusz, 2% węglo, 1% białk.

Więcej produktów z Delikato:

Sos do Frytek
Sałatka Śledziowa
Chrzan Śmietankowy
Sałatka Jarzynowa z Jajkiem
Sałatka Warzywna
  Zobacz wszystkie Delikato Produkty

Inny rodzaj Majonez:

Majonez (Niskokaloryczny)
Majonez
Beztłuszczowy Majonez
Majonez (Niskokaloryczny lub Dietetyczny, bez Cholesterolu)
Majonez Niskokaloryczny
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Majonez
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Społem Kielce Majonez Kielecki Roślinny
Heinz Black Garlic Mayo
Kętrzyński Majonez Stołowy
Roleski Majonez Roleskiego Premium
Tarsmak Sos Samuraj
Roleski Keto Majonez


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.