Baza danych żywności i licznik kalorii  

Dobry Squat

Baton Whey Brownie

Wartość Odżywcza
Porcja
1 baton (80 g)
na porcje
% RWS*
Energia
937 kJ
11%
224 kcal
Tłuszcze
1,38g
2%
Tłuszcz Nasycony
0,650g
3%
Węglowodany
36,00g
14%
Cukier
30,00g
33%
Błonnik
6,4g
Białko
13,50g
27%
Sól
0,12g
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 15 lut 19 06:26 AM
11%
z GDA *
(224 cal)
11% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (68%)
 
Tłuszcze (6%)
 
Białko (26%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
224
Tłusz
1,38g
Węglo
36g
Białk
13,5g
Jest 224 kalorii w 1 baton (80 g).
Podział Kalorii: 6% tłusz, 68% węglo, 26% białk.

Podobne Batony Dietetyczne z Dobry Squat:

Baton Whey Cranberry
Milk Choco Hazelnut
Choco Salty Caramel
Baton Whey Kokosowy
Baton Whey Masło Orzechowe
Baton Daktyl Nerkowce
  Zobacz Więcej Produktów z Dobry Squat Batony Dietetyczne

Więcej produktów z Dobry Squat:

Baton Protein Migdał
  Zobacz wszystkie Dobry Squat Produkty
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Nick's Dark Chocolate
Lidl Protein Bar 35% Strawberry & Yogurt
Nick's Almond Caramel Protein Bar
Nick's Milk Chocolate
Lidl Protein Bar 35% Pistachio
Naura Biobar Kakao&Kokos


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.