Baza danych żywności i licznik kalorii  

EnerBio

Reisdrink Natur

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
226 kJ
3%
54 kcal
Tłuszcze
1,90g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,200g
1%
Węglowodany
9,00g
3%
Cukier
4,50g
5%
Błonnik
0,2g
Białko
0,10g
0%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 18 maj 16 08:42 AM
3%
z GDA *
(54 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (67%)
 
Tłuszcze (32%)
 
Białko (1%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
54
Tłusz
1,9g
Węglo
9g
Białk
0,1g
Jest 54 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 32% tłusz, 67% węglo, 1% białk.

Więcej produktów z EnerBio:

Mieszanka Płatków 5 Zbóż
Nuss Nougat Creme
Karamell Waffeln
Napój Owsiany o Smaku Czekoladowym
Granulat Sojowy
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Mleko:

Mleko Pełne
Mleko
Mleko z 2% Tłuszczu
Mleko (Beztłuszczowe)
Mleko Niskotłuszczowe
Mleko z 1% Tłuszczu
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mleko
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Kaufland Mleko 3,2%
Pilos Protein Tvarohovy Mix
Muller Mullermilch Shake Toffee Heaven
Vemondo High Protein Soy
Asia Flavours Sweetened Coconut Milk
KANKA Mleko UHT 1,5%


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.