Baza danych żywności i licznik kalorii  

Freshona

Mus Jabłko, Pomidor, Truskawka, Burak

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
213 kJ
3%
51 kcal
Tłuszcze
0,20g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,000g
0%
Węglowodany
11,00g
4%
Cukier
9,90g
11%
Błonnik
1,4g
Białko
0,60g
1%
Sól
0,08g
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 24 sie 19 01:45 PM
3%
z GDA *
(51 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (91%)
 
Tłuszcze (4%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
51
Tłusz
0,2g
Węglo
11g
Białk
0,6g
Jest 51 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 4% tłusz, 91% węglo, 5% białk.

Podobne Mus z Freshona:

Mus Jabłko, Banan, Szpinak, Jarmuż
Mus Jabłko-Gruszka
Mus Banan Jabłko Mango Dynia Rokitnik
Mus Jabłko Banan

Więcej produktów z Freshona:

Zupa Grzybowa
Ogórki Konserwowe Ćwiartki
PULPA z MANGO
Zupa Jesienno Zimowa
Owoce Jagodowe z Wiśniami
  Zobacz wszystkie Freshona Produkty

Inny rodzaj Mus:

Mus Czekoladowy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mus
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Owolovo Mus Jabłko Guawa
Owolovo Mus
Owolovo Rabarbarowo
Owolovo Ananasowo
Łowicz À La Szarlotka z Cynamonem
Solevita Mus Jabłko i Morela


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.