Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
80 g
na porcje
% RWS*
Energia
2099 kJ
25%
502 kcal
Tłuszcze
41,60g
59%
Tłuszcz Nasycony
5,040g
25%
Węglowodany
7,68g
3%
Cukier
4,96g
6%
Błonnik
6,6g
Białko
20,80g
42%
Sól
0,02g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 15 lis 23 12:43 PM
25%
z GDA *
(502 cal)
25% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (6%)
 
Tłuszcze (77%)
 
Białko (17%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
502
Tłusz
41,6g
Węglo
7,68g
Białk
20,8g
Jest 502 kalorii w 80 g.
Podział Kalorii: 77% tłusz, 6% węglo, 17% białk.

Więcej produktów z Go Vege:

Pasta z Nerkowców z Posypką Pikantną
Mleko Ryż-Kokos
Hummus z Ciecierzycy Sriracha
Tofu o Smaku Teriyaki
Kiełbaski Roślinne na Bazie Grochu z Majerankiem
  Zobacz wszystkie Go Vege Produkty

Inny rodzaj Masło:

Kawałek Niesolonego Masła
Masło (Solone)
Kawałek Lekko Solonego Masła
Masło
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Masło
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Mleczna Dolina Masło
Sobik Smaksełko z Czosnkiem
Italiamo Burro Di Bufala
Milbona Butter-Schmalz
Lumiko Masło Z Łukowa
Mlekovita Masło Śmietankowe o Zmniejszonej Zawartości Tłuszczu


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.