Baza danych żywności i licznik kalorii  

GoBio

Chrupki Kukurydziane o Smaku Bananowym

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2335 kJ
28%
558 kcal
Tłuszcze
36,00g
51%
Tłuszcz Nasycony
2,600g
13%
Węglowodany
54,00g
21%
Cukier
13,00g
14%
Błonnik
0,9g
Białko
4,30g
9%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 29 mar 20 07:07 AM
28%
z GDA *
(558 cal)
28% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (39%)
 
Tłuszcze (58%)
 
Białko (3%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
558
Tłusz
36g
Węglo
54g
Białk
4,3g
Jest 558 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 58% tłusz, 39% węglo, 3% białk.

Podobne Słodycze z GoBio:

Corn Puffs Banana
Krem Orzechowo-Kakaowy
Krówki

Więcej produktów z GoBio:

Oat Flakes
Zielona Soczewica
Kukurydza
Szpinak Baby
Ryż Basmati
  Zobacz wszystkie GoBio Produkty

Inny rodzaj Słodycze:

Cukierki z Mlecznej Czekolady
Słodkie Cukierki Czekoladowe
Żelki
Landrynki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Skawa Draże Mocarze
Sweet Corner Sweet Love Hearts
Kinder Duo
Storck Merci Czekolada Mleczna
Kit Kat Kit Kat Chunky Black&White
Ferrero Golden Eggs


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.