Baza danych żywności i licznik kalorii  

Julka

Pizzerka

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1297 kJ
16%
310 kcal
Tłuszcze
10,00g
14%
Tłuszcz Nasycony
4,700g
24%
Węglowodany
42,00g
16%
Cukier
4,10g
5%
Błonnik
2,1g
Białko
12,00g
24%
Sól
1,10g
18%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 28 lip 23 08:44 AM
16%
z GDA *
(310 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (55%)
 
Tłuszcze (29%)
 
Białko (16%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
310
Tłusz
10g
Węglo
42g
Białk
12g
Jest 310 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 29% tłusz, 55% węglo, 16% białk.

Podobne Bułki z Julka:

Bułka z Ziarnem

Więcej produktów z Julka:

Chałka
Chleb Pasterski
Chleb Dary Zbóż
Chleb Żytni bez Drożdży
Chleb Graham z Gryką i Kaszą Jaglaną
  Zobacz wszystkie Julka Produkty

Inny rodzaj Bułki:

Bułki do Hamburgera lub Hot Doga
Mrożona Słodka Cynamonowa Drożdżówka
Słodka Cynamonowa Drożdżówka
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Bułki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lewiatan Maxi Burger z Sezamem
Kaufland Pasztecik z Pieczarkami
Lubaszka Bułka Finałówka
Intermarche Bułka Poznańska
Żabka Focaccini
Carrefour Bułka Żytnia


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.