Baza danych żywności i licznik kalorii  

Kania

Ketchup Premium z Miodem, Czosnkiem i Tymiankiem

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
502 kJ
6%
120 kcal
Tłuszcze
0,80g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,200g
1%
Węglowodany
23,50g
9%
Cukier
23,50g
26%
Białko
2,90g
6%
Sól
1,65g
28%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 01 lut 21 12:08 PM
6%
z GDA *
(120 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (84%)
 
Tłuszcze (6%)
 
Białko (10%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
120
Tłusz
0,8g
Węglo
23,5g
Białk
2,9g
Jest 120 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 6% tłusz, 83% węglo, 10% białk.

Podobne Keczup z Kania:

Sos BBQ
Ketchup Łagodny
Ketchup Kids

Więcej produktów z Kania:

Bulion Warzywny
Fasolka po Bretońsku z Kiełbasą i Boczkiem
Sos Algierski
Sos do Frytek
Zupa w Mig Rosół z Makaronem
  Zobacz wszystkie Kania Produkty

Inny rodzaj Keczup:

Ketchup
Sos Pomidorowy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Keczup
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Dawtona Ketchup bez Dodatku Cukru
Develey Ketchup Mniej Cukru
Kotlin Ketchup Warzywny z Buraka
Roleski Ketchup Premium Meksykański Keto
Heinz Ketchup BIO
Heinz Mayoketchup


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.