Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
879 kJ
11%
210 kcal
Tłuszcze
13,00g
19%
Tłuszcz Nasycony
1,000g
5%
Węglowodany
16,00g
6%
Cukier
8,50g
9%
Błonnik
3,8g
Białko
5,40g
11%
Sól
4,60g
77%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 21 cze 23 12:14 PM
10%
z GDA *
(210 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (31%)
 
Tłuszcze (58%)
 
Białko (11%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
210
Tłusz
13g
Węglo
16g
Białk
5,4g
Jest 210 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 58% tłusz, 32% węglo, 11% białk.

Więcej produktów z Kaufland:

Krakersy Pikantne
Kasza Gryczana Prażona
High Protein Drink Kakao
Tortelloni Tomate Mozzarella
Sushi
  Zobacz wszystkie Kaufland Produkty

Inny rodzaj Suszone Pomidory:

Suszone Pomidory
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Suszone Pomidory
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Rustica Pomidory Suszone w Oleju
Baresa Suszone Pomidory z Pestkami Dyni
Baresa Suszone Pomidory w Oleju Słonecznikowym
Ole! Pomidory Suszone bez Zalewy
La Campagna Suszone Pomidory w Oleju Słonecznikowym
Italiamo Suszone Pomidory w Zalewie na Bazie Oleju Słonecznikowego


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.