Baza danych żywności i licznik kalorii  

Koral

Grand Gold Cherry

Wartość Odżywcza
Porcja
1 lód (95 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1351 kJ
16%
323 kcal
Tłuszcze
19,00g
27%
Tłuszcz Nasycony
13,000g
65%
Węglowodany
35,00g
13%
Cukier
32,00g
36%
Białko
3,10g
6%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 19 cze 17 12:15 PM
16%
z GDA *
(323 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (43%)
 
Tłuszcze (53%)
 
Białko (4%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
323
Tłusz
19g
Węglo
35g
Białk
3,1g
Jest 323 kalorii w 1 lód (95 g).
Podział Kalorii: 53% tłusz, 43% węglo, 4% białk.

Podobne Lody z Koral:

Rożek Śmietankowy z Wiśniami i Sosem Wiśniowym
Miss Ti Grape Ice Cream
Lody Burza
Lody Śmietankowe
Lody Chmurka
Grand Gold Blueberry
  Zobacz Więcej Produktów z KoralLody

Inny rodzaj Lody:

Wysokokaloryczne Lody Czekoladowe
Niskokaloryczn Lody Waniliowe
Lody Czekoladowe
Lody Waniliowe
Lody
Lody Truskawkowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Lody
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Marletto Rożek Śmietankowy
Nuii Coconut & Indian Mango
Nick's Cream Fudge
Marletto Vegan Strawberry
Miss Ti Mochi Lychee
Magnum Wonder Golden Toffee


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.