Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1464 kJ
18%
350 kcal
Tłuszcze
9,88g
14%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
63,94g
25%
Cukier
-
Białko
7,83g
16%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 17 lut 16 02:33 AM
18%
z GDA *
(350 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (68%)
 
Tłuszcze (24%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
350
Tłusz
9,88g
Węglo
63,94g
Białk
7,83g
Jest 350 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 24% tłusz, 68% węglo, 8% białk.

Podobne Przyprawy z Kotanyi:

Zioła Toskańskie
Karmel i Wanilia do Kawy i Deserów
CCC
Chili Mieszanka Przypraw
Suszone Pomidory z Oliwkami
Przyprawa do Spaghetti Bolognese
  Zobacz Więcej Produktów z KotanyiPrzyprawy

Więcej produktów z Kotanyi:

Agartyna
  Zobacz wszystkie Kotanyi Produkty

Inny rodzaj Przyprawy:

Sól
Curry w Proszku
Czosnek w Proszku
Czarny Pieprz
Chili w Proszku
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przyprawy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Prymat Przyprawa Do Jajek
Kamis Goździki
Prymat Papryka Wędzona
Kamis Koreańskie BBQ
Dr. Oetker Przyprawa Korzenna
Kamis Przyprawa do Gulaszu


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.