Baza danych żywności i licznik kalorii  

KULJANKA

Hungarian Style Pork Sausage

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2209 kJ
26%
528 kcal
Tłuszcze
47,00g
67%
Tłuszcz Nasycony
17,500g
88%
Węglowodany
0,50g
0%
Cukier
0,50g
1%
Białko
26,00g
52%
Sól
3,52g
59%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 19 mar 21 02:11 PM
26%
z GDA *
(528 cal)
26% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (0%)
 
Tłuszcze (80%)
 
Białko (20%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
528
Tłusz
47g
Węglo
0,5g
Białk
26g
Jest 528 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 80% tłusz, 0% węglo, 20% białk.

Więcej produktów z KULJANKA:

Edam Cheese Breaded
Pasta Paprykowa Ostra
Hungarian Style Pizza
  Zobacz wszystkie KULJANKA Produkty

Inny rodzaj Kiełbasy :

Kiełbasa z Indyka
Kiełbaski Wołowe
Świeża Kiełbasa Wieprzowa
Kiełbasy Country Style
Kiełbasa Drobiowa
Kiełbasa Włoska
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kiełbasy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Kraina Wędlin Kiełbasa Masarza
Bacówka Parówki z Cielęciną
Kaufland Szynka Zawędzana
Dolina Dobra Serowe Kiełbaski Śniadaniowe Ser Cheddar
Agro Rydzyna Polędwica Rydzyńska
Bystry Parówki z Szynki


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.