Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
500 g
na porcje
% RWS*
Energia
1109 kJ
13%
265 kcal
Tłuszcze
0,50g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
49,00g
19%
Cukier
48,50g
54%
Błonnik
10,0g
Białko
9,00g
18%
Sól
1,00g
17%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 06 sie 23 07:29 AM
13%
z GDA *
(265 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (83%)
 
Tłuszcze (2%)
 
Białko (15%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
265
Tłusz
0,5g
Węglo
49g
Białk
9g
Jest 265 kalorii w 500 g.
Podział Kalorii: 2% tłusz, 83% węglo, 15% białk.

Więcej produktów z Lidl:

Kasza Pęczak
Hummus
Jablecznik
Galaretki Owocowe W Cukrze
Chleb Rustykalny
  Zobacz wszystkie Lidl Produkty

Inny rodzaj Buraki:

Buraki (Odsączone, z Puszki)
Gotowane Buraki (z Surowych)
Marynowane Buraki (Miąższ i Płyn, z Puszki)
Buraki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Buraki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Nasza Spiżarnia Burak Kiszony z Czosnkiem
Dawtona Burak Plastry
Olewnik Kiełbaski Roślinne Smaki z Buraczkami
Bonduelle Buraczki w Kostkach
Carrefour Buraki Tarte z Czosnkiem i Kminkiem
Kraszkiewicz Buraczki Tarte Gotowane z Cebulką


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.