Baza danych żywności i licznik kalorii  

Mama Mancini

Pizza 4 Sery

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1000 kJ
12%
239 kcal
Tłuszcze
8,70g
12%
Tłuszcz Nasycony
4,400g
22%
Węglowodany
28,00g
11%
Cukier
3,60g
4%
Błonnik
2,1g
Białko
11,00g
22%
Sól
1,10g
18%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 10 wrz 21 10:16 AM
12%
z GDA *
(239 cal)
12% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (48%)
 
Tłuszcze (33%)
 
Białko (19%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
239
Tłusz
8,7g
Węglo
28g
Białk
11g
Jest 239 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 33% tłusz, 48% węglo, 19% białk.

Podobne Pizza z Mama Mancini :

Pizza Tricolore
Pizza Margherita
Pizza Mediterranea
Pizza Al Gusto

Więcej produktów z Mama Mancini :

Lasagne Bolognese
  Zobacz wszystkie Mama Mancini Produkty

Inny rodzaj Pizza:

Pizza z Mięsem i Owocem
Pizza z Mięsem
Pizza z Serem
Pizza z Mięsem i Warzywami
Pizza z Serem i Warzywami
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pizza
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

La Campagna Pizza Capricciosa
Donatello Pizza
Proste Historie Pizza po Kaszubsku
Trattoria Alfredo Capricciosa
Kaufland Pizzateig
Gustobello Pinsa


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.