Baza danych żywności i licznik kalorii  

Mateo

Frytki Karbowane

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
573 kJ
7%
137 kcal
Tłuszcze
4,50g
6%
Tłuszcz Nasycony
1,500g
8%
Węglowodany
22,00g
8%
Cukier
0,50g
1%
Białko
2,40g
5%
Sól
0,10g
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 12 kwi 23 05:14 AM
7%
z GDA *
(137 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (64%)
 
Tłuszcze (29%)
 
Białko (7%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
137
Tłusz
4,5g
Węglo
22g
Białk
2,4g
Jest 137 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 29% tłusz, 64% węglo, 7% białk.

Więcej produktów z Mateo:

Pierogi z Boczniakami i Kaszą Gryczaną
Kartacze z Mięsem
Pierogi z Kapustą i Grzybami
Pierogi z Truskawkami i Serem
Pierogi Ruskie Bezglutenowe
  Zobacz wszystkie Mateo Produkty

Inny rodzaj Frytki:

Frytki Smażone w Głębokim Tłuszczu (z Mrożonych)
Frytki Panierowane
Frytki (Mrożone)
Frytki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Frytki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

McCain Crispers
Burger King Chili Cheese Fries
Mroźny Ogród Frytki Proste
La Finesse Frytki Ziemniaczane Karbowane
Chef De Pomme Jumbo Fries
Harvest Basket Kęski Ziemniaczane


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.