Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
326 kJ
4%
78 kcal
Tłuszcze
0,90g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
16,00g
6%
Cukier
4,00g
4%
Białko
2,70g
5%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 07 maj 15 12:37 AM
4%
z GDA *
(78 cal)
4% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (77%)
 
Tłuszcze (10%)
 
Białko (13%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
78
Tłusz
0,9g
Węglo
16g
Białk
2,7g
Jest 78 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 10% tłusz, 77% węglo, 13% białk.

Podobne Zupy z Mikado:

Zupa w Mig Żurek
Bulion Warzywny

Więcej produktów z Mikado:

Tarty Chrzan
Musztarda Delikatesowa
Przyprawa do Mięs
Fix do Potraw Chińskich
Sos Sałatkowy Włoski
  Zobacz wszystkie Mikado Produkty

Inny rodzaj Zupy:

Rosół z Kury/Kurczaka
Zupa Pomidorowa
Zupa Miso
Zupa Meksykańska
Rosół z Makaronem
Zupa Jarzynowa (w Puszce, Skondensowana)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Zupy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Heinz Zupa z Soczewicy
Salad Story Minestrone (180 ml)
Biedronka Zupa Pieczarkowa
Jemy Jemy Zupa Meksykańska
Vegan Ramen Shop Creamy Shio Ramen
Vifon PAD THAI Łagodne


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.