Baza danych żywności i licznik kalorii  

Mission

Wraps Spelt & Oat

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1326 kJ
16%
317 kcal
Tłuszcze
8,10g
12%
Tłuszcz Nasycony
1,500g
8%
Węglowodany
51,00g
20%
Cukier
2,70g
3%
Błonnik
4,5g
Białko
9,00g
18%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 10 maj 17 05:47 PM
16%
z GDA *
(317 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (65%)
 
Tłuszcze (23%)
 
Białko (12%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
317
Tłusz
8,1g
Węglo
51g
Białk
9g
Jest 317 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 23% tłusz, 65% węglo, 12% białk.

Podobne Tortillas z Mission:

Wraps Grilled
Wraps Original
Wraps Multigrain
Mediterranean Herb Wraps

Więcej produktów z Mission:

Pizza Base
Wraps
Tortilla Wraps
  Zobacz wszystkie Mission Produkty

Inny rodzaj Tortillas:

Tortilla Mączna
Tortilla
Pełoziarnista Tortilla
Tortilla Kukurydziana
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Tortillas
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

North Fish Tortilla z Halloumi
Tesco Cezar
Salad Story Smart Wrap Mozarella Awokado
Carrefour Tortilla Z Ziarnami
Costa Coffee Wrap z Burakiem i Sosem Serowym
Sinnack Protein Wraps


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.