Baza danych żywności i licznik kalorii  

Myvegan

Vegan Protein Blend

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1531 kJ
18%
366 kcal
Tłuszcze
2,50g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
11,00g
4%
Cukier
0,10g
0%
Błonnik
4,5g
Białko
71,00g
142%
Sól
1,68g
28%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 20 kwi 20 07:19 AM
18%
z GDA *
(366 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (13%)
 
Tłuszcze (6%)
 
Białko (81%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
366
Tłusz
2,5g
Węglo
11g
Białk
71g
Jest 366 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 6% tłusz, 13% węglo, 81% białk.

Więcej produktów z Myvegan:

Soy Protein Isolate
Pea Protein Isolate
  Zobacz wszystkie Myvegan Produkty

Inny rodzaj Odżywka Proteinowa:

Białko w Proszku
Suplement Białka w Proszku
Izolat Białka Sojowego
Zamiennik Posiłku Białko w Proszku
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Odżywka Proteinowa
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Great One Natural Isolate 100
Biedronka Go Active Serek Proteinowy ze Skyrem Waniliowy
Mlekovita Skyr Borówka Banan
Forever Living Products Koktajl o Smaku Waniliowym
Great One Great Mass
USN Plant Protein Chocolate


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.