Baza danych żywności i licznik kalorii  

Nasze Smaki

Gulasz z Kopytkami

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
510 kJ
6%
122 kcal
Tłuszcze
3,50g
5%
Tłuszcz Nasycony
1,000g
5%
Węglowodany
16,00g
6%
Cukier
2,60g
3%
Błonnik
1,8g
Białko
5,70g
11%
Sól
1,30g
22%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 12 kwi 24 03:26 AM
6%
z GDA *
(122 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (54%)
 
Tłuszcze (27%)
 
Białko (19%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
122
Tłusz
3,5g
Węglo
16g
Białk
5,7g
Jest 122 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 27% tłusz, 54% węglo, 19% białk.

Więcej produktów z Nasze Smaki:

Uszka z Kapustą i Grzybami
Kluski Leniwe
Sałatka Warzywna z Jajkiem
Bryzol z Pieczarkami
Kartacze z Mięsem
  Zobacz wszystkie Nasze Smaki Produkty

Inny rodzaj Gulasz:

Gulasz Wołowy z Makaronem
Gulasz Wołowy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Gulasz
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Kotwica Gulasz z Kaszą
Jadłowiec Gulasz z Wieprzowiną i Warzywami
La Finesse Chili Con Carne
So Food Ciecierzyca Po Bretońsku Z Kiełbasą Paprykową
Międzychód Gulasz
So Food Gulasz Wegetariański z Pieczarkami i z Kaszą Gryczaną


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.