Baza danych żywności i licznik kalorii  

Natura Food

Żelki o Smaku Truskawkowym

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1146 kJ
14%
274 kcal
Tłuszcze
0,10g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
67,00g
26%
Cukier
47,00g
52%
Błonnik
0,0g
Białko
0,00g
0%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 21 paź 18 06:00 AM
14%
z GDA *
(274 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (100%)
 
Tłuszcze (0%)
 
Białko (0%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
274
Tłusz
0,1g
Węglo
67g
Białk
0g
Jest 274 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 0% tłusz, 100% węglo, 0% białk.

Podobne Słodycze z Natura Food:

Krówki Kakaowe

Więcej produktów z Natura Food:

Owsianka Proteinowa z Czekoladą
Błonnik Witalny
Deser z Wiśnią
Olej Kukurydziany
Falafel
  Zobacz wszystkie Natura Food Produkty

Inny rodzaj Słodycze:

Żelki
Landrynki
Słodkie Cukierki Czekoladowe
Cukierki z Mlecznej Czekolady
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Deliss Krem do Smarowania
Skawa Draże Mocarze
Marletto Fairy Tale Mango&Coconut
Mars Secret Centre Biscuits
Haribo Winter Mix
J.D. Gross Sea Shells


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.