Baza danych żywności i licznik kalorii  

Keto Pizza

Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
1213 kJ
14%
290 kcal
Tłuszcze
22,94g
33%
Tłuszcz Nasycony
9,519g
48%
Tłuszcz Jednonienasycony
9,501g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,293g
Węglowodany
5,81g
2%
Cukier
1,94g
2%
Błonnik
2,1g
Białko
16,35g
33%
Sól
1,42g
24%
Cholesterol
87mg
Potas
238mg
12%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 12 maj 20 11:24 PM
14%
z GDA *
(290 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (8%)
 
Tłuszcze (70%)
 
Białko (22%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
290
Tłusz
22,94g
Węglo
5,81g
Białk
16,35g
Jest 290 kalorii w Keto Pizza (100 gram).
Podział Kalorii: 70% tłusz, 8% węglo, 22% białk.

Typowe porcje:

Porcja Kalorie
100 gram 290
1 kawałek 348

Podobne rodzaje Pizza:

Pizza z Serem
Pizza z Serem i Warzywami
Pizza z Mięsem i Warzywami
Pizza z Mięsem i Owocem
Pizza z Mięsem
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pizza

Zobacz też:

Chleb Keto
Keto Bułka
Pizza z Mięsem na Cienkim Cieście
Biała Pizza
Pizza z Kalafiora
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Sukcesiliana Zapiexy
Gustobello Pinsa
Kaufland Pizzateig
Proste Historie Pizza po Kaszubsku
Gustobello Pizza Contadina
Pizza Hut Vege Mania


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.