Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
1 porcja (64 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1125 kJ
13%
269 kcal
Tłuszcze
14,00g
20%
Tłuszcz Nasycony
9,500g
48%
Węglowodany
20,00g
8%
Cukier
2,50g
3%
Błonnik
5,6g
Białko
20,00g
40%
Sól
0,32g
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 04 sie 22 04:50 AM
13%
z GDA *
(269 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (28%)
 
Tłuszcze (44%)
 
Białko (28%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
269
Tłusz
14g
Węglo
20g
Białk
20g
Jest 269 kalorii w 1 porcja (64 g).
Podział Kalorii: 44% tłusz, 28% węglo, 28% białk.

Podobne Batony Dietetyczne z Olimp:

GB 6000 Truskawka
Matrix Pro 32 Caramel Flavour
Gladiator Vanilla Cream
Protein Bar Cherry Heaven
Boom
Protein Bar
  Zobacz Więcej Produktów z Olimp Batony Dietetyczne

Więcej produktów z Olimp:

Protein Shot
Białko Waniliowe
Zero Sauce
Protein Cream
Nutramil Complex
  Zobacz wszystkie Olimp Produkty
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Łowicz Anty Baton Daktyle Orzechy Laskowe & Ananas
Go On Wafelek Proteinowy
Legal Cakes Baton
SWEET PLANTS Plantway Roślinny Baton Kokosowy
Dobra Kaloria Orzeszki & Czekolada
Nick's Dark Chocolate


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.