Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1523 kJ
18%
364 kcal
Tłuszcze
0,00g
0%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
91,00g
35%
Cukier
91,00g
101%
Białko
0,00g
0%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 03 lut 24 03:43 AM
18%
z GDA *
(364 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (100%)
 
Tłuszcze (0%)
 
Białko (0%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
364
Tłusz
0g
Węglo
91g
Białk
0g
Jest 364 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 0% tłusz, 100% węglo, 0% białk.

Podobne Suplementy z OstroVit:

Cocoa Fiber Vege
Beef Protein
Kazeina Micelarna
Mass Bulk
Carbo
Whey Protein Concentrate
  Zobacz Więcej Produktów z OstroVitSuplementy

Więcej produktów z OstroVit:

Strawberry Sauce
Gainer
Peanut Butter Crunchy
100% Whey Isolate
OAT My Day
  Zobacz wszystkie OstroVit Produkty

Inny rodzaj Suplementy:

Suplement Białka w Proszku
Gainer
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Suplementy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Intenson Kolagen
Scitec Nutrition Choco Pro
Megabol Whey Mass GAIN
KFD Nutrition Pulchny Pankejk
BioTech USA Micellar Casein
Purella Food Baobab Bio


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.