Baza danych żywności i licznik kalorii  

Pilos

Milk Break

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
1 baton (28 g)
na porcje
% RWS*
Energia
477 kJ
6%
114 kcal
Tłuszcze
5,30g
8%
Tłuszcz Nasycony
2,800g
14%
Węglowodany
14,10g
5%
Cukier
8,80g
10%
Białko
2,20g
4%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 13 maj 15 12:16 AM
6%
z GDA *
(114 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (50%)
 
Tłuszcze (42%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

Pilos Milk Break
 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
114
Tłusz
5,3g
Węglo
14,1g
Białk
2,2g
Jest 114 kalorii w 1 baton (28 g).
Podział Kalorii: 42% tłusz, 50% węglo, 8% białk.

Więcej produktów z Pilos:

Jogurt Śmietankowy Mandarynka-Limonka
High Protein Deser Twarogowy Solony Karmel
Mleko Odtłuszczone
Deser na Bazie Sera Twarogowego z Wsadem Truskawkowym
Protein
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Słodycze:

Landrynki
Cukierki z Mlecznej Czekolady
Żelki
Słodkie Cukierki Czekoladowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Haribo Winter Mix
Chupa Chups Żelki Bombs
Balconi Mixmilk
Sweet Corner Mini Tum Tums
Magnum Wonder Golden Toffee
Fazer Dumle Napój Owsiany


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.