Baza danych żywności i licznik kalorii  

Piotr i Paweł

Mozzarella

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1046 kJ
13%
250 kcal
Tłuszcze
18,00g
26%
Tłuszcz Nasycony
11,000g
55%
Węglowodany
2,50g
1%
Cukier
2,50g
3%
Białko
20,00g
40%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 06 lip 15 01:43 AM
12%
z GDA *
(250 cal)
12% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (4%)
 
Tłuszcze (64%)
 
Białko (32%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
250
Tłusz
18g
Węglo
2,5g
Białk
20g
Jest 250 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 64% tłusz, 4% węglo, 32% białk.

Więcej produktów z Piotr i Paweł :

Jagody Czarne
Kakao Holenderskie
Sałatka Wegetariańska z Dynią
Pierogi Ze Szpinakiem
Zupa Brokułowa z Kaszą Jęczmienną
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Mleko:

Mleko Niskotłuszczowe
Mleko z 2% Tłuszczu
Mleko (Beztłuszczowe)
Mleko Pełne
Mleko
Mleko z 1% Tłuszczu
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mleko
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Vitasia Coconut Milk
Pilos Protein Tvarohovy Mix
Asia Flavours Sweetened Coconut Milk
Ikea Oat Drink
Arla Mild Kvarg
EnerBio Napój Owsiany o Smaku Czekoladowym


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.