Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1858 kJ
22%
444 kcal
Tłuszcze
31,40g
45%
Tłuszcz Nasycony
3,800g
19%
Węglowodany
4,90g
2%
Cukier
0,80g
1%
Białko
21,20g
42%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 21 cze 15 09:52 PM
22%
z GDA *
(444 cal)
22% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (5%)
 
Tłuszcze (73%)
 
Białko (22%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
444
Tłusz
31,4g
Węglo
4,9g
Białk
21,2g
Jest 444 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 73% tłusz, 5% węglo, 22% białk.

Podobne Suplementy z Purasana:

Spirulina Sproszkowana

Więcej produktów z Purasana:

Kakao Sproszkowane
Młody Jęczmień Sproszkowany
  Zobacz wszystkie Purasana Produkty

Inny rodzaj Musli:

Musli
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Musli

Inny rodzaj Suplementy:

Gainer
Suplement Białka w Proszku
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Suplementy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Kaufland Knusper Musli
Nju Bajt Crunchy z Orzechami Laskowymi i Rodzynkami
Radix-Bis Płatki Ryżowe Błyskawiczne
Crownfield Flakes z Wiśniami
Naturavena Musli Orzechowe
EnerBio Mieszanka Płatków 5 Zbóż


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.