Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1561 kJ
19%
373 kcal
Tłuszcze
24,00g
34%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
43,00g
17%
Cukier
1,00g
1%
Białko
4,60g
9%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 12 sty 24 04:28 AM
19%
z GDA *
(373 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (42%)
 
Tłuszcze (53%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
373
Tłusz
24g
Węglo
43g
Białk
4,6g
Jest 373 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 53% tłusz, 42% węglo, 5% białk.

Podobne Czekolada z Red :

Czekolada Mleczna z Orzechami
Czekolada Gorzka 40% Mniej Kalorii
Czekolada z Orzechami
Milk Chocolate
Czekolada Mleczna
Czekolada
  Zobacz Więcej Produktów z Red Czekolada

Inny rodzaj Czekolada:

Półsłodkie Cukierkie Czekoladowe
Słodka lub Twarda Gorzka Czekolada
Cukierki z Mlecznej Czekolady
Chipsy Czekoladowe
Cukierki z Białej Czekolady
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Czekolada
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Auchan Ptasie Mleczko
J.D. Gross Sea Shells
Favorina Marzipan Egg
Fin Carre Kingsize Toffee Wholenut
Storck Merci Czekolada Mleczna
Cadbury Milk Tray


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.