Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2138 kJ
26%
511 kcal
Tłuszcze
31,00g
44%
Tłuszcz Nasycony
12,000g
60%
Węglowodany
55,50g
21%
Cukier
50,10g
56%
Błonnik
0,0g
Białko
10,80g
22%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 05 wrz 17 10:29 AM
26%
z GDA *
(511 cal)
26% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (41%)
 
Tłuszcze (51%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
511
Tłusz
31g
Węglo
55,5g
Białk
10,8g
Jest 511 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 51% tłusz, 41% węglo, 8% białk.

Podobne Słodycze z Reese's:

Nutrageous
Big Cup
Reese's Sticks
Reese’s Rounds
Rounds
Czekolada
  Zobacz Więcej Produktów z Reese'sSłodycze

Więcej produktów z Reese's:

White
2 Peanut Butter Cups
  Zobacz wszystkie Reese's Produkty

Inny rodzaj Słodycze:

Landrynki
Słodkie Cukierki Czekoladowe
Cukierki z Mlecznej Czekolady
Żelki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Fazer Dumle Napój Owsiany
Haribo Winter Mix
Sweet Corner Sweet Love Hearts
Wawel Miętowe Karmelki Nadziewane
Favorina Marzipan Egg
Magnum Wonder Golden Toffee


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.