Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2197 kJ
26%
525 kcal
Tłuszcze
31,00g
44%
Tłuszcz Nasycony
19,000g
95%
Węglowodany
50,00g
19%
Cukier
47,00g
52%
Błonnik
0,0g
Białko
6,40g
13%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 12 sty 23 07:11 AM
26%
z GDA *
(525 cal)
26% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (40%)
 
Tłuszcze (55%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
525
Tłusz
31g
Węglo
50g
Białk
6,4g
Jest 525 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 55% tłusz, 40% węglo, 5% białk.

Podobne Czekolada z Schogetten:

Gold Pistachio
Alpine Milk Chocolate
Czekolada Oat Cookies
Crunchy Peanut Butter
Freeze Me Vanilla
Yoghurt-Strawberry
  Zobacz Więcej Produktów z SchogettenCzekolada

Inny rodzaj Czekolada:

Cukierki z Mlecznej Czekolady
Półsłodkie Cukierkie Czekoladowe
Słodka lub Twarda Gorzka Czekolada
Cukierki z Białej Czekolady
Chipsy Czekoladowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Czekolada
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lindt Teddy
Kaufland Czekolada Crispies
Auchan Ptasie Mleczko
Terravita Czekolada
Lindt Lindor White
Wedel Nadziana Mleczna


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.