Baza danych żywności i licznik kalorii  

Sol&Mar

Surtido De Turrón

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2381 kJ
28%
569 kcal
Tłuszcze
34,40g
49%
Tłuszcz Nasycony
3,500g
18%
Węglowodany
47,10g
18%
Cukier
37,50g
42%
Białko
14,70g
29%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 maj 18 10:54 AM
28%
z GDA *
(569 cal)
28% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (33%)
 
Tłuszcze (56%)
 
Białko (11%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
569
Tłusz
34,4g
Węglo
47,1g
Białk
14,7g
Jest 569 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 56% tłusz, 34% węglo, 11% białk.

Więcej produktów z Sol&Mar:

Churros
Fuet Iberico
Tuńczyk Pasiasty w Oleju Słonecznikowym
Twardy Nugat z Prażonymi Migdałami
Snack Mix
  Zobacz wszystkie Sol&Mar Produkty

Inny rodzaj Batoniki Zbożowe:

Batonik Śniadaniowy
Batoniki Śniadaniowe (Owies, Cukier, Rodzynki, Kokos, w tym Batoniki Musli)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Batoniki Zbożowe
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Vitanella Musli Baton Banan, Czekolada
Biedronka Fame
Sante Crunchy Banana & Chocolate
Ma Baker Giant Bar Banana
Vitanella Baton Select
Vitanella Ciastka Owiec & Pszenica


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.