Baza danych żywności i licznik kalorii  

Tesco

Fasola Czerwona

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
439 kJ
5%
105 kcal
Tłuszcze
0,60g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
15,00g
6%
Cukier
3,40g
4%
Błonnik
6,2g
Białko
6,90g
14%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 10 wrz 18 11:51 PM
5%
z GDA *
(105 cal)
5% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (64%)
 
Tłuszcze (6%)
 
Białko (30%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
105
Tłusz
0,6g
Węglo
15g
Białk
6,9g
Jest 105 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 6% tłusz, 65% węglo, 30% białk.

Więcej produktów z Tesco:

Chicken Chow Mein
Sponge Cake Fingers
Spaghetti Carbonara
Cukier z Wanilią
Extra Thick Double Cream
  Zobacz wszystkie Tesco Produkty

Inny rodzaj Fasola Czerwona:

Czerwona Fasola (bez Soli, Gotowana)
Czerwona Fasola (z Puszki)
Czerwona Fasola (z Solą, Gotowana)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Fasola Czerwona
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Jamar Fasola Czerwona
Cenos Fasola Czerwona
Bonduelle Amerykańska Fasolka Barbecue
Nasza Spiżarnia Fasola Czerwona
Ślimak Kotleciki z Czerwonej Fasoli
Poco Loco Mexican Chili Beans


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.