Baza danych żywności i licznik kalorii  

Pudliszki

Kukurydza Konserwowa

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
218 kJ
3%
52 kcal
Tłuszcze
1,00g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,200g
1%
Węglowodany
8,10g
3%
Cukier
5,20g
6%
Błonnik
2,1g
Białko
1,60g
3%
Sól
1,95g
33%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 01 lut 18 06:30 PM
3%
z GDA *
(52 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (68%)
 
Tłuszcze (19%)
 
Białko (13%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
52
Tłusz
1g
Węglo
8,1g
Białk
1,6g
Jest 52 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 19% tłusz, 68% węglo, 13% białk.

Więcej produktów z Pudliszki:

Ketchup Ognisty
Ketchup Czosnkowy
Tomato Frito
Quinotto z Fasolą
Oliwki Czarne Drylowane
  Zobacz wszystkie Pudliszki Produkty

Inny rodzaj Kukurydza:

Kukurydza
Kolba Kukurydzy z Masłem
Żółta Kukurydza
Młoda Kukurydza
Żółta Kukurydza (Całe Ziarna, Odsączone Kawałki, z Puszki)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kukurydza
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Harvest Best Kukurydza Konserwowa
GoBio Kukurydza
Lewiatan Popcorn Maślany
Pan Pomidor & Co Danie Meksykańskie
Ulubione Kukurydza Konserwowa
Helio Popcorn Pikantny


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.