Baza danych żywności i licznik kalorii  

Tesco

Chleb Razowy

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
925 kJ
11%
221 kcal
Tłuszcze
1,80g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,300g
2%
Węglowodany
44,00g
17%
Cukier
1,60g
2%
Białko
4,80g
10%
Sól
3,50g
58%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 13 sie 16 06:33 AM
11%
z GDA *
(221 cal)
11% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (83%)
 
Tłuszcze (8%)
 
Białko (9%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
221
Tłusz
1,8g
Węglo
44g
Białk
4,8g
Jest 221 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 8% tłusz, 83% węglo, 9% białk.

Więcej produktów z Tesco:

Chicken Chow Mein
Sponge Cake Fingers
Spaghetti Carbonara
Cukier z Wanilią
Extra Thick Double Cream
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Chleb:

Bułeczki Podawane do Obiadu
Chleb na Zakwasie
Chleb Żytni
Pieczywo Pełnoziarniste
Chleb Biały
Chleb Wieloziarnisty
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Chleb
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

McDonald's McTost Bekon i Ser
Podketo Chlebek "Łubinek"
Biedronka Paluch z Oliwkami
PIEKARNIA W SERCU LIDLA Pita Pszenna
Lidl Półbagietka Wieloziarnista
Lubaszka Chleb Bakaliowy


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.