Baza danych żywności i licznik kalorii  

Baked Egg (Fat Not Added in Cooking)

Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
682 kJ
8%
163 kcal
Tłuszcze
11g
16%
Tłuszcz Nasycony
3,43g
17%
Tłuszcz Jednonienasycony
4,215g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,51g
Węglowodany
0,85g
0%
Cukier
0,85g
1%
Błonnik
0g
Białko
13,92g
28%
Sól
0,82g
14%
Cholesterol
468mg
Potas
148mg
7%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 21 sie 07 07:33 AM
8%
z GDA *
(163 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (2%)
 
Tłuszcze (63%)
 
Białko (35%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
163
Tłusz
11g
Węglo
0,85g
Białk
13,92g
Jest 163 kalorii w Baked Egg (Fat Not Added in Cooking) (100 gram).
Podział Kalorii: 63% tłusz, 2% węglo, 35% białk.

Podobne rodzaje Jajka:

Białe Jajka
Jajko w Koszulce
Jajko
Jajecznica (Całe Jajka, Gotowane)
Jajko Gotowane
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Jajka

Zobacz też:

Hot Doga z Chili
Bułki do Hamburgera lub Hot Doga
Fit Sernik
Frankfurterka lub Hot Dog z Chili w Bułce
Cadbury Creme Egg
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Olimp Hi Pro Omlette Gold
Lila Jajko w Galarecie z Sosem Tatarskim
Biedronka Jajko L
McDonald's McMuffin Jajko i Bekon
Lidl Jajka
Moja Kurka Jaja M


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.