Baza danych żywności i licznik kalorii  

Ślimak

Bakłażan w Panierce z Sera Spaghettino

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
490 kJ
6%
117 kcal
Tłuszcze
3,00g
4%
Tłuszcz Nasycony
1,600g
8%
Węglowodany
16,00g
6%
Cukier
1,80g
2%
Białko
5,10g
10%
Sól
0,40g
7%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 21 wrz 21 04:29 AM
6%
z GDA *
(117 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (58%)
 
Tłuszcze (24%)
 
Białko (18%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
117
Tłusz
3g
Węglo
16g
Białk
5,1g
Jest 117 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 24% tłusz, 57% węglo, 18% białk.

Więcej produktów z Ślimak:

Kanapka Camembert z Żurawiną
Burger z Szarpaną Wołowiną i Białym Bbq
Sernik na Zimno z Mango i Galaretką
Tapioka Czekoladowa z Wiśnią
Bajgiel z Pastą z Bakłażana
  Zobacz wszystkie Ślimak Produkty

Inny rodzaj Bakłażan:

Ratatouille
Bakłażan
Smażony Bakłażan w Cieście
Gotowany Bakłażan
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Bakłażan
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Melvit Trendy Lunch Greece
Veres Bakłażany Smażone z Warzywami
Veres Bakłażany w Sosie Typu Adżyka
Elios Pasta z Grillowanego Bakłażana
Elios Moussaka
Graal Bakłażan po Prowansalsku


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.