Baza danych żywności i licznik kalorii  

Bakalland

Orzechy Makadamia

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2732 kJ
33%
653 kcal
Tłuszcze
65,00g
93%
Tłuszcz Nasycony
12,000g
60%
Tłuszcz Jednonienasycony
52,000g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,200g
Węglowodany
4,80g
2%
Cukier
4,60g
5%
Błonnik
8,6g
Białko
8,00g
16%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 02 lut 22 04:56 AM
33%
z GDA *
(653 cal)
33% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (92%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
653
Tłusz
65g
Węglo
4,8g
Białk
8g
Jest 653 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 92% tłusz, 3% węglo, 5% białk.

Więcej produktów z Bakalland:

Miodo Baton
Miodo Kręgi
Choco Baton
Granola Czekoladowa
Granola Klasyczna z Kokosem
  Zobacz wszystkie Bakalland Produkty

Inny rodzaj Makadamia:

Suche Prażone Orzechy Macadamia (z Dodatkiem Soli)
Orzechy Makadamia
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Makadamia
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

BakaD'Or Orzechy Makadamia
Alesto Orzechy Makadamia Prażone i Solone
Alesto Orzechy Makadamia
Monin Syrop o Smaku Orzechów Makadamia
Helio Orzechy Makadamia


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.